IBIZA Edition 

We trappen zaterdag 1 augustus af met de IBIZA edition met DJ Mike van Loon and friends. Mike reisde de hele wereld af als boegbeeld voor het befaamde label HED KANDI tot hij zich enkele jaren geleden vestigde op Aruba.

 

Vanuit het tropen eiland maakte hij de afgelopen jaren nog diverse radio shows. Samen met oprichter Mark Doyle is hij momenteel bezig het label weer opnieuw leven in te blazen en onlangs organiseerden ze nog een virtuele garden party met een live stream vanuit verschillende landen. Maar nu dus live in de AFAS live waar hij samen met DJ Ike / SoFunky er tijdens deze 1e

MOOD & FOOD Session er een mooie avond van maakt.

Music

Schermafbeelding 2020-07-14 om 17.00.33.

DJ Mike van Loon

Mike reisde de hele wereld af als boegbeeld voor het befaamde label HED KANDI tot hij zich enkele jaren geleden vestigde op Aruba.

 

Vanuit het tropen eiland maakte hij de afgelopen jaren nog diverse radio shows. Samen met oprichter Mark Doyle is hij momenteel bezig het label weer opnieuw leven in te blazen, en onlangs organiseerden ze nog een virtuele garden party met een live stream vanuit verschillende landen. Maar nu dus live in de AFAS live waar hij samen met DJ Ike / SoFunky er tijdens deze 1e MOOD&FOOD Session er een mooie avond van maakt.

Music

Schermafbeelding 2020-07-14 om 16.49.35.

DJ IKE/ Sofunky

De IBIZA vibe heeft Ike/SoFunky mee gekregen vanuit de vermaarde Blue Marlin club op het Balearen eiland, waar hij regelmatig optrad als gast DJ.  IKE is  echter ook al sinds 2000 een veel geboekte DJ in de Amsterdamse clubscene, maar ook tijdens special events zoals The Masters of LXRY en tijdens de befaamde “eat and dance night” van The Waterfront (Het Bosch) in Amsterdam.

Samen met Mike bouwt hij de avond met relaxte Ibiza sounds naar een opzwepend einde vol met energie!

Food Inspired by Ibiza

Schermafbeelding 2020-07-16 om 11.39.54.

Soul kitchen

Tijdens de Mood & Food sessies staan natuurlijk niet alleen de DJ’s en muzikanten in de schijnwerpers, maar ook onze chefs! Zij bereiden gedurende de avond live een 8 gangen menu dat vanuit hun “soulkitchen” op het podium, dat ze delen met de DJ’s en artiesten, wordt uitgeserveerd! 

Drinks

image006.png

Cocktails

Geen zwoele zomeravond op een terras zonder cocktails. Dus kun je ook tijdens de Mood & Food sessions  je favoriet kiezen uit de uitgebreide cocktail en G&T kaart. Bestel ze zelf aan de bar, of bij de speciale cocktail waitress in de zaal!