JAZZ Edition

Op vrijdag 28 augustus klinken de welbekende jazzy notes van DJ Maestro, Susanne Alt en Bas van Lier in de AFAS Live. Deze 3 fantastische muzikanten/DJ's bundelen hun krachten samen op deze JAZZ Edition. DJ Maestro kent u van zijn bekende Blue Note trop compilaties, hij werkt al lange tijd samen met Susanne Alt die samen met haar 'all female' band "Venus Tunes Live" optreed... aan dit duo voegen we dan nog de man met soulpower toe, Bas van Lier en u kunt een fantastische muzikale avond tegemoet zien. Wij kijken er naar uit om samen met u op deze avond te genieten van alles wat zij ten gehore zullen brengen, van John Coltrane tot James Brown, van Nina Simone tot Fela Kuti

Music

DJ Maestro.jpg

DJ Maestro

Zelden zal je een dj horen draaien met zo'n gevarieerde set. Van jazz tot funk, van afrobeat tot dance, en alles wat daar tussenin zit. Van John Coltrane tot James Brown, van Nina Simone tot Fela Kuti. Als het maar dansbaar is. Maestro is bekend van zijn Blue Note Trip compilaties en te beluisteren op www.jazzdeville.com

Music

Susanne-Alt-3-by-Michel-Zoeter.jpg

Susanne Alt

Music

WhatsApp Image 2020-07-23 at 14.04.03.jp

Bas van Lier

Food

Schermafbeelding 2020-07-16 om 11.39.54.

Soul kitchen

Tijdens de Mood & Food sessies staan natuurlijk niet alleen de DJ’s en muzikanten in de schijnwerpers, maar ook onze chefs! Zij bereiden gedurende de avond live een 8 gangen menu dat vanuit hun “soulkitchen” op het podium, dat ze delen met de DJ’s en artiesten, wordt uitgeserveerd! 

Drinks

image006.png

Cocktails

Geen zwoele zomeravond op een terras zonder cocktails. Dus kun je ook tijdens de Mood & Food sessions  je favoriet kiezen uit de uitgebreide cocktail en G&T kaart. Bestel ze zelf aan de bar, of bij de speciale cocktail waitress in de zaal!

Deze Amsterdamse jazzsaxofoniste met Duitse roots leid al jaren haar eigen jazz band en nadat zij ooit als grap "ja" antwoordde op een boeking als DJ, staat ze de laatste jaren ook steeds vaker achter de draaitafels. Naast haar akoestische band heeft ze een elektronische formatie, "Venus Tunes Live", een opzwepende all female DJ/Live act die het erg goed doet op festivals.

Zij werkt al jaren samen met DJ Maestro en zij zullen wederom hun krachten bundelen op deze mooie Jazz editie. 

Bas heeft soulpower! Zijn spel dampt van energie, groove en speelplezier. Jazz klinkt bij hem urgent en actueel.Bas laat zich als een van de weinige pianisten/ organisten van dit moment inspireren door heavy souljazzcats als Les McCann en Ramsey Lewis. Gecombineerd met zijn liefde voor hedendaagse R&B en zijn kennis van traditionele helden levert dat een uniek geluid op: krachtig, bluesy en subtiel tegelijk. Hij valt op door zijn pakkende melodieën en ritmische aanstekelijkheid, waardoor hij niet alleen in de smaak valt bij jazzkenners maar ook bij een jong publiek.